YOGA IN EEN VERWARMDE RUIMTE

Hot Yoga bij Yousportz Zwijndrecht

Met yoga in een verwarmde ruimte haal je meer uit je lijf dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Hot Yoga is geïnspireerd door de yogalessen van Bikram Choudhury; 26 (hatha)houdingen die worden beoefend in een met infrarood verwarmde ruimte van tussen 38 en 40 graden Celsius. Je mag een les alleen Bikram noemen als je je strikt aan die serie houdt. Hot Yoga heeft dezelfde voordelen, maar met daarbij het leuke dat elke les divers is en elke yogaleraar kan daar zijn/haar eigen invulling aan geven. De temperatuur van de ruimte is om en nabij hetzelfde als bij Bikram Yoga.
De yogahoudingen kun je zo intens maken als je zelf wilt. Zelfs al zou je alleen genieten van de warmte van de infrarood straling, dan zouden je spieren er al baat bij hebben. Dit maakt de lessen toegankelijk voor iedereen.

Voordelen Hot Yoga

Innerlijke balans

Stress afname en verbeterde concentratie

Sterker lichaam

Beter doorbloede spieren

Verbeterde lenigheid

Verminderde kans op blessures

Ademhalingstechnieken

Leer lang, rustig en volledig te ademen

Vermindering pijnklachten

Helpt bij chronische pijn

Afvoer van afvalstoffen

Optimaliseert je algehele gezondheid

HotYoga.jpeg

VERSCHILLENDE YOGA LESVORMEN

Soorten Yoga bij Yousportz

Yousportz-Yoga-Hot-Yin-Yoga.jpg

Hot Slow Flow Yoga

Een heerlijke yoga voor onze 'early birds'! Flow je van de ene lichaamshouding naar de andere en verminder spanning in je lichaam. Versterk en versoepel je spieren, werk aan je balans en kracht en voel je helemaal zen en opgeladen na een fijne eindontspanning! Ready to enjoy the rest of your day.

Geschikt voor: iedereen, inspanning en ontspanning wisselen elkaar af

Lestijden: zondag 8.00 – 9.00 uur

Yousportz-Yoga-Hot-Yin-Yang-Yoga.jpg

Hot Yin Yoga

Een langzame vorm van yoga met rustige houdingen. Deze worden langer aangehouden, waardoor het bindweefsel en de pezen langzaam gerekt en gehydrateerd worden en daardoor blijven de gewrichten soepel. Geniet daarna van de ruimte in je lijf en de totale ontspanning!

Geschikt voor: iedereen, met name aan te raden voor mensen met klachten als artrose, reuma, etc


Lestijden: donderdag 20.15 – 21.15 uur