top of page

ZOWEL VOOR VOLWASSENEN ALS KINDEREN

Cardio kickboksen in Zwijndrecht

Cardio kickboksen is een full body workout, waarbij je vrijwel elke spier in je lichaam traint. Ervaar deze groepstraining gegeven door professionele kickbokstrainers in een ongedwongen en gezellige sfeer en maak je hoofd even helemaal leeg. Werk aan je conditie en je techniek. Je traint met maximaal 2 personen per bokszak. De les is toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. 

Tarieven kickboksen Zwijndrecht

Naast losse lessen, kun je er ook voor kiezen om een 10, 20 of 30 rittenkaart af te nemen. Liever eerst kennismaken met het kickboksen? We bieden een gratis proefles aan. Al onze tarieven zijn terug te vinden in de volledige tarievenlijst.

Voordelen van een cardio kickbokstraining

Hoge calorieverbranding

Hartslagverhogende, intensieve training

Full body workout

Train vrijwel elke spier

Verbetering van conditie

Cardio gecombineerd met kickboksen

Boost voor zelfvertrouwen

Leer verdedigingstechnieken

Yousportz-kickboksen.jpg

VERSCHILLENDE KICKBOKSLESSEN

Kickboks op jouw manier bij Yousportz

Cardio kickboksen voor volwassenen

Werk aan je conditie en leer tegelijkertijd kickboksen, tijdens onze cardio kickbokslessen. Benieuwd of het iets voor jou is? Kom langs voor een gratis proefles! Ben je al overtuigd? Kies dan voor een losse les of neem direct een rittenkaart af om te profiteren van leuk voordeel.

De lessen vinden iedere donderdagavond en zondagochtend plaats. Lessen zijn vooraf te reserveren via onze app. 

Tijdelijk niet beschikbaar

Kidsboxing Zwijndrecht

Voor kinderen bieden we speciale kidsboxing lessen aan. Ook deze lessen worden gegeven door professionele kickbokstrainers. Boek een gratis proefles of kies voor een 10 rittenkaart. Vind jouw kind het spannend om direct mee te trainen?

De lessen vinden iedere dinsdag en vrijdag plaats. Van 16.00 tot 17.00 uur is het de beurt aan kinderen van 7 tot en met 11 jaar, waarna aansluitend van 17.00 tot 18.00 uur de 12 tot 15-jarigen welkom zijn. 

Padstraining

Padstraining is een vorm van trainen in het kickboksen waarbij je 1-op-1 met een trainer op je stoten en trappen traint. Dit doe je met behulp van pads. Je traint je reflexen, je verbetert je techniek en je verdediging. Door de intensieve training werk je daarnaast ook nog eens aan je conditie.

Neem voor het inplannen van een padstraining 
telefonisch contact met ons op. 

bottom of page