top of page
Personal-Training-Yousportz.jpg

BEHAAL GERICHT RESULTAAT

Personal Training bij Yousportz Zwijndrecht

Iedereen heeft zijn eigen doel, sportervaring, sociale- en werkleven. Niemand is hetzelfde! Door samen gericht te kijken naar de persoonlijke situatie, creëren we een training op maat. Dit is een training die bij jou en jouw doelen past en waarmee je het optimale resultaat kan behalen. Door de juiste motivering en begeleiding gaan we samen resultaatgericht trainen, om te zorgen dat er een gezonde levensstijl ontstaat die blijvend is.

Wanneer je bij ons voor personal training kiest, kies je voor een persoonlijke en intensieve 1-op-1 begeleiding.

Onze sleutelwoorden

Professionaliteit

Ervaren en opgeleide trainers

Vertrouwen en veiligheid

Vaste trainer in een vaste ruimte

Betrokkenheid

Persoonlijk en informeel contact

Motivatie en variatie

Motivatie door gevarieerde oefeningen

Bereikbaarheid

App met ons over je voortgang of vragen

Plezier

Haal plezier uit je trainingen

SNEL EN BLIJVEND RESULTAAT

Waarom een Personal Trainer?

Iedereen die snel en blijvend resultaat wil, ongeacht welk doel er gesteld is, heeft baat bij een Personal Trainer. Wij zijn die stok achter de deur, het spreekwoordelijke steuntje in de rug!

OPSTELLEN REALISTISCH PLAN

Verloop personal training

Allereerst beginnen we met een intakegesprek bij ons in de gym. In een persoonlijke en ontspannen sfeer zullen wij elkaar leren kennen en vandaar uit jouw doelen en wensen bespreken. Hieruit zal een realistisch plan worden gemaakt, die specifiek voor jou opgesteld is. Dit zorgt ervoor dat jij in zo’n kort mogelijke tijd tot het gewenste resultaat zal komen.

Wanneer de motivatie en daadkracht er zijn, kunnen wij je succes garanderen op het moment dat je het plan volgt. Daarnaast zal je de balans vinden tussen fysieke en mentale kracht, wat leidt tot een gezonde levensstijl en optimale prestaties.

Onze visie? NO MORE EXCUSES!

bottom of page